Propeller development staat voor beweging. Elke rotor draagt bij aan het geheel en samen komen ze tot optimale voorwaartse kracht.

Propeller Development maakt gebruik van een netwerk van ervaren facilitators, trainers en coaches om met aandacht en kwaliteit te kunnen werken. Dit betaalt zich uit in trouwe opdrachtgevers en werkplezier.

Meer weten?

 

Rokus van ‘t Riet (1973)
Is enthousiast in zijn vak, betrokken bij opdrachtgevers en deelnemers, analytisch en pragmatisch met inzicht in mens en business. Rokus werkt sinds 1999 aan het succes van mensen en organisaties. Hij is afgestudeerd Arbeid & Organisatie psycholoog en leerde het vak bij verschillende toonaangevende bureaus. Hij voelt zich thuis bij zakelijke dienstverleners maar ook in de zorg en werkt graag samen met ondernemers. Rokus is getrouwd, heeft twee kinderen en woont in Amsterdam.

E: Mail
P: +31 6 28 56 58 07‬

 

Bastiaan Mulder (1976)
Heeft een bedrijfskundige achtergrond en is bij een multinational werkzaam geweest als leidinggevende en als adviseur in veranderprocessen. Hij heeft een groot vermogen in het verbinden van (management-) teams. Bastiaan werkt vanuit sterke betrokkenheid bij mensen en organisaties en weet op een ontspannen wijze commitment en perspectief te creëren. Zijn kracht om individuele groei, leiderschap en persoonlijke effectiviteit te optimaliseren zet hij ook met veel plezier in.

E: Mail
P: +31 642 52 53 00

 

Herman Elferink
Ervaren allround coach en consultant. Hij heeft na zijn ervaring opgedaan binnen corporate organisaties in financiële en logistieke dienstverlening, als consultant, manager en programmamanager. Herman werkt graag zowel mensgericht als coach en inhoudsgericht als manager. Herman is overtuigd dat de beste oplossing altijd uit iemand zelf komt, hij helpt graag mee om die te vinden. Doordat hij goed verbinding kan maken, een sterke drive en humor heeft, weet hij snel mijn omgeving mee te krijgen. Om zo met plezier, blijvend resultaat te behalen.
E: Mail
P: +31 6  24 44 33 50‬

 

Marie-Claire Engelsman-van Staveren (1980)

Is de enthousiaste Virtual Assistant van Propeller. Na een studie aan de Hogere Hotelmanagement school in Leeuwarden heeft ze voornamelijk gewerkt in de hospitality branche. Bij onder andere Artis, Ido Fortuin Fashion Group en Bickery Food Group heeft ze diverse functies vervuld als Eventmanager en Brand Business manager. Marie-Claire is een kei in organiseren en overzicht houden. Met haar eigen bedrijf Sparkle virtual office support ondersteunt ze nu onder andere Propeller Development met de administratieve, secretariële en organisatorische zaken.
E: Mail
P: +31 6 48 49 44 84‬